Морска сол за снегопочистване

Обща информация за морска сол за снегопочистване

ВВС Холдинг предлага на своите клиенти – Сол за пътища – NaCl – подходяща за борба срещу снега и ледаморска сол за снегопочистване сол за пътища. Пакетирана в 25 кг чувал или биг бег опаковка

При зимни условия използването на морска сол осигурява безопасност и проходимост на пътищата, междублоковите пространства, пешеходните зони, паркингите, складовите площи и други. Нашата морска сол за снегопочистване не е токсична и не вреди на хората и животните. Тя не оказва негативно въздействие върху околната среда и се разпръсква лесно. Основното предимство на предлаганата от нас сол за пътища е, че е с високо качество и ниска цена.

Може да закупите морска сол за снегопочистване от нашия склад. Локация на складова база в гр. София. Работно време: Понеделник – Петък: 8:30 до 17 часа, Събота – 9:00 до 14:00 часа, Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Също така може да заявите доставка в цяла България на преференциални цени. Цените на морска сол за пътища са съобразени с закупеното количество. ВВС Холдинг предлага допълнителни отстъпки от основните ценови листи за всеки клиент – като се изготвят индивидуални ценови предложения, според нуждите на клиентите.

Морска сол за разтопяване на сняг и лед – Основни характеристики

 • Опаковка – 25 кг чувал
 • Цена – до 7 000 кг – от 5,94 лв до 5,34 лв за 1 бр чувал с ДДС
 • Цена за над 7 000 кг – Предлагаме допълнителни отстъпки за по-големи количества. Моля при проявен интерес да се свържете с нас, за да предоставим цена с допълнителна отстъпка.
 • Безплатно съхранение на стоката Ви в нашия склад, независимо от закупеното количеството

Логистика – морска сол за пътища – налична в склада на ВВС Холдинг в гр. София

ВВС Холдинг разполага с постоянни складови наличности на сол, за да покрие нуждите на клиентите при тежки зимни условия. Локация на складова база в гр. София. Работно време: Понеделник – Петък: 8:30 до 17 часа, Събота – 9:00 до 14:00 часа, Неделя: С предварителна уговорка

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Предлагаме доставка на морска сол за снегопочистване до обекта на клиента на преференциални цени.
Работим с широка гама от транспортни фирми и спедиторски компании, които имат на разположение бусове, бордови камиони, камиони с кран и други. Разполагаме с надеждна информация за всеки един товар и точното му местонахождение, която предоставяме на клиентите си своевременно.

Основната цел на целия екип на фирмата е бързо и качествено обслужване. Своевременни доставки на висококачествена сол за пътища, с цел удовлетворяване на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Моля, при проявен интерес от Ваша страна или нужда от консултация за морска сол за снегопочистване и цени да се свържете с нас! Всеки клиент на ВВС Холдинг получава индивидуално ценово предложение и отстъпка от основната ценова листа, според закупеното количество!

Поръчай или направи запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Опаковка на сол за пътища. ВВС Холдинг предлага стоката пакетирана в :

 • 25 кг чувал
 • биг бег опаковка – 1100-1200 кг
 • насипно в гондола по заявка

Сол за зимно поддържане на пътища – ефективно се бори със сняг и лед

 • Натриев хлорид (NaCl) – 96 – 97 %
 • Влага – max 2,0 %
 • Зърнометрия
  • през сито 4,75 mm – 100%
  • през сито 0,16 mm – ≤ 5 %
 • Цвят – бял до бледосив

В склада на фирмата може да получите мостра на желания от Вас материал, както и компетентно техническо мнение и препоръки.

ВВС ХОЛДИНГ е дружество, което се занимава с внос и продажба на едро и дребно на:

Пясъци:

  • кварцов пясък – опакован в биг бег опаковки, чували по 25 кг. и насипно;
  • речен пясък – опакован в биг бег опаковки, чували по 25 кг. и насипно. Речният пясък е с по-ниско съдържание на SiO2 (75-78%) и с по-ниска цена. Речният пясък е подходящ за детски пясъчници, пясъкоструене, производството на бетон, циментови замазки, хоросанови мазилки, зидарии.
  • кварцово брашно – микронизиран кварцов пясък – опакован в 20 кг. чувал. Използването на кварцово брашно повишава твърдостта, трайността и здравината. Повишава термалната устойчивост и устойчивостта на надраскване. Повишава гладкостта и блясъка на повърхностите. Подобрява устойчивостта на климатичните и атмосферни влияния, устойчивостта на химическите препарати и реакции, понижена горимост и запалимост. Ние предлагаме широка гама от кварцови брашна . Млян кварцов пясък с размери 53 микрона, 71 микрона и 90 микрона. Бяло кварцово брашно пакетирано в 20 кг чувал.

Градински камъни за декорация

 • декоративни камъни с различни размери и цветове за градини, хотели, паркове и други – опаковани в биг бег опаковки или чували по 25 кг; Бял овален мрамор, снежно бял овален мрамор, Черен овален базалт. Зелен и червен овален камък. Сив гранит овален. Бяла и черна мозайка, бял мраморен чипс – различни размери и изработка на размер по заявка на клиента.

Може да закупите морска сол за снегопочистване от нашия склад. Локация на складова база в гр. София. Работно време: Понеделник – Петък: 8:30 до 17 часа, Събота – 9:00 до 14:00 часа, Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Таблетирана сол за омекотяване на вода

 • таблетирана сол – опакована в чували по 20 кг. Подходяща за индустриални и битови цели. Предпазва от натрупването на котлен камък. Тя има голямо значение при омекотяване на водата в хотелиерството, болниците, обществените перални и бита

Препарати за зимния период / морска сол за снегопочистване /и пясък за опесъчаване

 • препарати за зимно снегопочистване – морска сол за пътища NaCl – ефективно се бори със сняг и лед. Висококачествен продукт с ниска цена. Осигурява безопасност и проходимост на пътища, междублокови пространства, паркинги и други. Опаковка – 25 кг чувал, биг бег опаковка 1 100- 1 200 кг, насипно в гондола
 • Магнезиев хлорид, калциев хлорид, Айсмелт – опаковани в чували по 25 кг и биг бег опаковки. Предлаганите от нас препарати са изключително ефективни при размразяване. Могат да се използват в течна и в твърда форма. С нашите продукти ще размразите по-бързо и по-ефективно.

Задайте своите въпроси към нас чрез електронна поща или по телефон. Ще получите бърз отговор и компетентни съвети за приложенията на всички продуктите и материалите. Ако имате необходимост от мостри на сол за пътища или други материали, заповядайте в нашия склад, за да Ви ги предоставим. Адрес: гр. София, ул. Капитан Любен Кондаков 5, въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще ни откриете без проблем.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Call Now ButtonОбадете се сега