Магнезиев хлорид – Айсмелт – Icemelt – най-ефективния продукт за топене на сняг и лед

ВВС Холдинг предлага на своите клиенти за зимния сезон – магнезиев хлорид, като най-ефикасния продукт за борба със снега и леда, ускорява процеса на топене на сняг и лед. Айсмелт / Icemelt /  изключително безопасен продукт с ниска токсичност. Противообледенителен препарат, който не оказва вредно въздействие върху хора, животни и растителност. Предпазва бетон, плочки и всякакви настилки от разрушаване.

Подходящ е като обезледител, който действа продължително и има ниска точка на замръзване. Действието му е доказано при много ниски температури, до -35 °C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/ . Използването на магнезиев хлорид Ви гарантира бързо отстраняване на снега и леда, както и предотвратяване на повторно заледяване. Продуктът Айсмелт / Icemelt / ограничава корозията. Може да се използва в твърда форма или под формата на течен разтвор.

Ценова листа за зимни продукти

Цена на тон без ДДС
до 125 кг от 150 кг до 1 000 кг от 1025 кг до 3 000 кг над 3 000 кг
Магнезиев хлорид Айсмелт 25 кг чувал 1473.47 лв. 1281.92 лв. 1243.46 лв. договаряне
Калциев хлорид Айсмелт 25 кг чувал 1598.93 лв. 1531.77 лв. 1466,21 лв. договаряне
Фаст дефрост Айсмелт 25 кг чувал 1302,33 лв. 1099,00 лв. 1059.00 лв. договаряне
Сол техническа 25 кг чувал 286.80 лв. 278.20 лв. 269.85 лв. договаряне

 

Цена за 1 бр.  Чувал /25 кг/ с ДДС
до 125 кг от 150 кг до 1 000 кг от 1025 кг до 3 000 кг над 3 000 кг
Магнезиев хлорид Айсмелт 25 кг чувал 44.20 лв. 38.46 лв. 37.30 лв. договаряне
Калциев хлорид Айсмелт 25 кг чувал 47.97 лв. 45.95 лв. 43,99 лв. договаряне
Фаст дефрост Айсмелт 25 кг чувал 39,07 лв. 32,97 лв. 31,77 лв. договаряне
Сол техническа 25 кг чувал 8.60 лв. 8.35 лв. 8.10 лв. договаряне

Магнезиев хлорид гранули - пелети Айсмелт

Магнезиев хлорид гранули - пелети

Най-ефективния продукт за борба със снега и леда

Магнезиев хлорид люспи Айсмелт

Магнезиев хлорид люспи Айсмелт

Предпазва бетон, плочки и всякакви настилки от разрушаване.

Действа до -35 °C

Айсмелт

Отстранява снега и леда, както и предотвратява повторно заледяване

Айсмелт на склад

Постоянни складови наличности

Опаковка – 22,7 кг чувал и / или 25 кг чувал

Приложения на магнезиев хлорид

Използва се срещу заледяване- разтопява снега и леда, зимно поддържане, обезпрашаване, магнезиев цимент, разтвор за сондиране, текстил, детергенти, приложения в хранителната промишленост, пречистване на отпадъчни води и други.

Опаковка – 22,7 кг чувал и / или 25 кг чувал

магнезиев хлорид топене на сняг и ледМагнезиев хлорид MgCl2tech гранули – пелети Айсмелт /Icemelt/

Продуктът е изключително лесен за използване при зимно поддържане, за топене на сняг и лед. При зимни условия използването на магнезиев хлорид осигурява безопасност и проходимост на пътищата, междублоковите пространства, пешеходните зони, паркингите, складовите площи и други. Екологично чист и безвреден за околната среда, хората и животните. Твърди пелети – прозрачни гранули с ниска точка на замръзване. Доказано действие до -35°C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/. Предотвратява повторното заледяване и разтопява ефективно снега и леда.

Опаковка – 22,7 кг чувал и / или 25 кг чувал

айсмелт icemeltМагнезиев хлорид MgCl2feed люспи Айсмелт /Icemelt/

Продуктът е изключително лесен за използване при борба със заледяването на пътищата през зимата, на  зимно поддържане, за топене на сняг и лед. Подходящ за индустриални и битови нужди.  При зимни условия използването на магнезиев хлорид осигурява безопасност и проходимост на пътищата, междублоковите пространства, пешеходните зони, паркингите, складовите площи и други. Екологично чист и безвреден за околната среда, хората и животните. Бели твърди люспи с ниска точка на замръзване. Доказано действие до -35°C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/. Продуктът ефективно разтопява снега и леда и предотвратява повторното заледяване.

Опаковка – 25 кг чувал

Може да закупите магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване, топене на сняг и лед от нашия склад. Локацията на складовата база е в гр. София, ул. Капитан Любен Кондаков 5. Въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще намерите склада без проблем.

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 до 19:00

Събота – 9:00 до 16:00 часа

Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Може да заявите доставка в цяла България на преференциални цени. Цените на магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за пътища, междублокови пространста, паркинги, хотели, училища и други са съобразени със закупеното количество. ВВС Холдинг предлага допълнителни отстъпки от основните ценови листи за всеки клиент – като се изготвят индивидуални ценови предложения, според нуждите на клиентите.

Предлагаме доставка на магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване до обекта на клиента на преференциални цени.

Работим с широка гама от транспортни фирми и спедиторски компании, които имат на разположение бусове, бордови камиони, камиони с кран и други. Разполагаме с надеждна информация за всеки един товар и точното му местонахождение, която предоставяме на клиентите си своевременно.

Основната цел на целия екип на фирмата е бързо и качествено обслужване. Своевременни доставки на висококачествен магнезиев хлорид и морска сол за зимния сезон, с цел удовлетворяване на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Моля, при проявен интерес от Ваша страна или нужда от консултация за магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване и цени да се свържете с нас! Всеки клиент на ВВС Холдинг получава индивидуално ценово предложение и отстъпка от основната ценова листа, според закупеното количество!

Поръчай или направи запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Магнезиев хлорид – Айсмелт – Icemelt – 47% (m/m) – концентрация

Цвят – бели до бледожълти/ сиви люспи или полусфери – гранули, пелети

Относителна плътност – плътност в насипно състояние 800-900 kg/m3

Разтворимост във вода – 2,350 g/l (20°C)

Допълнителна информация за Магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt – най-ефективния продукт срещу сняг и лед

47% Магнезиев хлорид гранули и люспи се използват в цял свят за борба с обледеняването и снега. Страни като Холандия, Германия, Франция, Белгия, САЩ, Канада и Русия от години използват Айсмелт, като най-ефективния продукт против сняг и лед, през зимния си сезон. Продуктът се използва главно за зимно поддържане на пътища, паркинги, междублокови пространства, къщи и други. Продуктът може да се използва в твърда и течна форма – разтвор на магнезиев хлорид. Обикновената морска сол е неефективна при температури под -8°C /минус осем градуса по Целзий/. Именно поради тази причина препоръчваме на своите клиенти да използват Магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за ефективно топене на сняг и лед. Това качество на продукта, заедно с безвредността му към бетон, зелени площ – растения, животни и хора му отрежда едно от първите места в класирането на най-често използваните и ефективни продукти за зимния период.

Препоръки:

Препоръчваме да използвате магнезиев хлорид /твърда форма или воден разтвор/ като превантивна мярка, преди снеговалеж или по време на снеговалеж, поради следните причини:

  • размразява по-ефективно и по-бързо
  • навлажнената морска сол за снегопочистване с магнезиев хлорид е по-ефективна
  • процеса на разтопяване е в пъти по-бърз
  • магнезиевия хлорид не изсъхва, както солта
  • предпазва от повторно заледяване за по-дълго време

Използването на чист магнезиев хлорид ще Ви гарантира безпроблемна борба със снега и леда, като го разтопи бързо и за продължително време. При обилен снеговалеж превантивното използване на магнезиев хлорид няма да позволи на снега да се натрупа и да образува лед.

Може да закупите магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване, топене на сняг и лед от нашия склад. Локацията на складовата база е в гр. София, ул. Капитан Любен Кондаков 5. Въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще намерите склада без проблем.

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 до 19:00

Събота – 9:00 до 16:00 часа

Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Може да заявите доставка в цяла България на преференциални цени. Цените на магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за пътища, междублокови пространста, паркинги, хотели, училища и други са съобразени сус закупеното количество. ВВС Холдинг предлага допълнителни отстъпки от основните ценови листи за всеки клиент – като се изготвят индивидуални ценови предложения, според нуждите на клиентите.

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега