Магнезиев хлорид – Айсмелт – Icemelt – най-ефективния продукт за топене на сняг и лед

ВВС Холдинг предлага на своите клиенти за зимния сезон – магнезиев хлорид, като най-ефикасния продукт за борба със снега и леда, ускорява процеса на топене на сняг и лед. Айсмелт / Icemelt /  изключително безопасен продукт с ниска токсичност. Противообледенителен препарат, който не оказва вредно въздействие върху хора, животни и растителност. Предпазва бетон, плочки и всякакви настилки от разрушаване.

Подходящ е като обезледител, който действа продължително и има ниска точка на замръзване. Действието му е доказано при много ниски температури, до -35 °C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/ . Използването на магнезиев хлорид Ви гарантира бързо отстраняване на снега и леда, както и предотвратяване на повторно заледяване. Продуктът Айсмелт / Icemelt / ограничава корозията. Може да се използва в твърда форма или под формата на течен разтвор.

Магнезиев хлорид гранули - пелети Айсмелт

Магнезиев хлорид гранули - пелети

Най-ефективния продукт за борба със снега и леда

Магнезиев хлорид люспи Айсмелт

Магнезиев хлорид люспи Айсмелт

Предпазва бетон, плочки и всякакви настилки от разрушаване.

Действа до -35 °C

Айсмелт

Отстранява снега и леда, както и предотвратява повторно заледяване

Айсмелт на склад

Постоянни складови наличности

Опаковка – 22,7 кг чувал и / или 25 кг чувал

Приложения на магнезиев хлорид

Използва се срещу заледяване- разтопява снега и леда, зимно поддържане, обезпрашаване, магнезиев цимент, разтвор за сондиране, текстил, детергенти, приложения в хранителната промишленост, пречистване на отпадъчни води и други.

Опаковка – 22,7 кг чувал и / или 25 кг чувал

магнезиев хлорид топене на сняг и ледМагнезиев хлорид MgCl2tech гранули – пелети Айсмелт /Icemelt/

Продуктът е изключително лесен за използване при зимно поддържане, за топене на сняг и лед. При зимни условия използването на магнезиев хлорид осигурява безопасност и проходимост на пътищата, междублоковите пространства, пешеходните зони, паркингите, складовите площи и други. Екологично чист и безвреден за околната среда, хората и животните. Твърди пелети – прозрачни гранули с ниска точка на замръзване. Доказано действие до -35°C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/. Предотвратява повторното заледяване и разтопява ефективно снега и леда.

Опаковка – 22,7 кг чувал и / или 25 кг чувал

айсмелт icemeltМагнезиев хлорид MgCl2feed люспи Айсмелт /Icemelt/

Продуктът е изключително лесен за използване при борба със заледяването на пътищата през зимата, на  зимно поддържане, за топене на сняг и лед. Подходящ за индустриални и битови нужди.  При зимни условия използването на магнезиев хлорид осигурява безопасност и проходимост на пътищата, междублоковите пространства, пешеходните зони, паркингите, складовите площи и други. Екологично чист и безвреден за околната среда, хората и животните. Бели твърди люспи с ниска точка на замръзване. Доказано действие до -35°C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/. Продуктът ефективно разтопява снега и леда и предотвратява повторното заледяване.

Опаковка – 25 кг чувал

Може да закупите магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване, топене на сняг и лед от нашия склад. Локацията на складовата база е в гр. София, ул. Капитан Любен Кондаков 5. Въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще намерите склада без проблем.

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 до 17 часа

Събота – 9:00 до 14:00 часа

Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Може да заявите доставка в цяла България на преференциални цени. Цените на магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за пътища, междублокови пространста, паркинги, хотели, училища и други са съобразени със закупеното количество. ВВС Холдинг предлага допълнителни отстъпки от основните ценови листи за всеки клиент – като се изготвят индивидуални ценови предложения, според нуждите на клиентите.

Предлагаме доставка на магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване до обекта на клиента на преференциални цени.

Работим с широка гама от транспортни фирми и спедиторски компании, които имат на разположение бусове, бордови камиони, камиони с кран и други. Разполагаме с надеждна информация за всеки един товар и точното му местонахождение, която предоставяме на клиентите си своевременно.

Основната цел на целия екип на фирмата е бързо и качествено обслужване. Своевременни доставки на висококачествен магнезиев хлорид и морска сол за зимния сезон, с цел удовлетворяване на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Моля, при проявен интерес от Ваша страна или нужда от консултация за магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване и цени да се свържете с нас! Всеки клиент на ВВС Холдинг получава индивидуално ценово предложение и отстъпка от основната ценова листа, според закупеното количество!

Поръчай или направи запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Магнезиев хлорид – Айсмелт – Icemelt – 47% (m/m) – концентрация

Цвят – бели до бледожълти/ сиви люспи или полусфери – гранули, пелети

Относителна плътност – плътност в насипно състояние 800-900 kg/m3

Разтворимост във вода – 2,350 g/l (20°C)

Допълнителна информация за Магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt – най-ефективния продукт срещу сняг и лед

47% Магнезиев хлорид гранули и люспи се използват в цял свят за борба с обледеняването и снега. Страни като Холандия, Германия, Франция, Белгия, САЩ, Канада и Русия от години използват Айсмелт, като най-ефективния продукт против сняг и лед, през зимния си сезон. Продуктът се използва главно за зимно поддържане на пътища, паркинги, междублокови пространства, къщи и други. Продуктът може да се използва в твърда и течна форма – разтвор на магнезиев хлорид. Обикновената морска сол е неефективна при температури под -8°C /минус осем градуса по Целзий/. Именно поради тази причина препоръчваме на своите клиенти да използват Магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за ефективно топене на сняг и лед. Това качество на продукта, заедно с безвредността му към бетон, зелени площ – растения, животни и хора му отрежда едно от първите места в класирането на най-често използваните и ефективни продукти за зимния период.

Препоръки:

Препоръчваме да използвате магнезиев хлорид /твърда форма или воден разтвор/ като превантивна мярка, преди снеговалеж или по време на снеговалеж, поради следните причини:

  • размразява по-ефективно и по-бързо
  • навлажнената морска сол за снегопочистване с магнезиев хлорид е по-ефективна
  • процеса на разтопяване е в пъти по-бърз
  • магнезиевия хлорид не изсъхва, както солта
  • предпазва от повторно заледяване за по-дълго време

Използването на чист магнезиев хлорид ще Ви гарантира безпроблемна борба със снега и леда, като го разтопи бързо и за продължително време. При обилен снеговалеж превантивното използване на магнезиев хлорид няма да позволи на снега да се натрупа и да образува лед.

Може да закупите магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за снегопочистване, топене на сняг и лед от нашия склад. Локацията на складовата база е в гр. София, ул. Капитан Любен Кондаков 5. Въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще намерите склада без проблем.

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 до 17 часа

Събота – 9:00 до 14:00 часа

Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Може да заявите доставка в цяла България на преференциални цени. Цените на магнезиев хлорид Айсмелт Icemelt за пътища, междублокови пространста, паркинги, хотели, училища и други са съобразени сус закупеното количество. ВВС Холдинг предлага допълнителни отстъпки от основните ценови листи за всеки клиент – като се изготвят индивидуални ценови предложения, според нуждите на клиентите.

Call Now ButtonОбадете се сега