fbpx

ВВС Холдинг предлага кварцов пясък за пясъкоструене /кварцов пясък за бластиране/ – използва се като абразив

Кварцов пясък за пясъкоструене абразивИзползва се за почистване на ръжда от всякакви метални повърхности и детайли, както и отстраняване на наранявания по тях. Използва се като абразив за почистване, полиране и рециклиране на джанти, авточасти, ходови части и други. Използва се за почистване, матиране и постигане на грапав ефект върху различни видове повърхности – пластмаса, стъкло, дърво и други. Използва се и като абразив за почистване на сгради, фасади, каменни облицовки от графити и други замърсявания. Използва се за гравиране върху стъкло, гранит, мрамор и други.

Можем да предложим различни модели кварцов пясък за пясъкоструене /бластиране/ в зависимост от вида на обработваемата повърхност.

За твърди повърхности – по едра фракция пясък – ПК 040, ПК 063, БК 0,8-1,2 мм, БК 1-1,6 мм и БК 0,8-2 мм

За меки повърхности – по фина фракция пясък – ПК 016, ПК 025, ПК 0315

Опаковка – 25 кг чувал и/или биг бег опаковка /1 100-1 200 кг/

Разполагаме с постоянни складови наличности на кварцов пясък за пясъкоструене.

Предлагаме различни размери на кварцов пясък за пясъкоструене, които са подходящи за различен тип работа. Задайте своя въпрос и ще получите компетентни и обосновани препоръки за необходимия Ви модел кварцов пясък за пясъкоструене, който може да използвате като абразив.

При проявен интерес от Ваша страна или нужда от консултация за кварцов пясък за пясъкоструене / бластиране/ може да се свържете с нас!

Всеки клиент получава индивидуално ценово предложение и отстъпка от основната ценова листа, според закупеното количество!

Поръчай или направи запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Задайте своите въпроси към нас чрез електронна поща или по телефон.

При необходимост от мостри на кварцов пясък за пясъкоструене /бластиране/, заповядайте в нашия склад, за да Ви ги предоставим.

Адрес: гр. София, ул. Кaпитан Любен Кондаков 5, въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще ни откриете без проблем.