ВВС Холдинг предлага кварцов пясък за пясъкоструене /кварцов пясък за бластиране/ – използва се като абразив
Използва се за почистване на ръжда от всякакви метални повърхности и детайли, както и отстраняване на наранявания по тях.

Използва се като абразив за почистване, полиране и рециклиране на джанти, авточасти, ходови части и други. Използва се за почистване, матиране и постигане на грапав ефект върху различни видове повърхности – пластмаса, стъкло, дърво и други.

Подходящ е за почистване на сгради, фасади, каменни облицовки от графити и други замърсявания. Използва се за гравиране върху стъкло, гранит, мрамор и други.

Специализиран Магазин на Дребно
Складова База на Едро
Отстъпки за количества

Кварцов пясък за пясъкоструене абразив

Можем да предложим различни модели кварцов пясък за пясъкоструене /бластиране/ в зависимост от вида на обработваемата повърхност.

кварцов пясък за пясъкоструенеЗа твърди повърхности – по едра фракция пясък – ПК 040, ПК 063, БК 0,8-1,2 мм, БК 1-1,6 мм и БК 0,8-2 мм

За меки повърхности – по фина фракция пясък – ПК 016, ПК 025, ПК 0315

Опаковка – 25 кг чувал и/или биг бег опаковка /1 100-1 200 кг/

Разполагаме с постоянни складови наличности на кварцов пясък.

Предлагаме различни размери на кварцов пясък, които са подходящи за различен тип работа. Задайте своя въпрос и ще получите компетентни и обосновани препоръки за необходимия Ви модел пясък, който може да използвате като абразив.

При проявен интерес от Ваша страна или нужда от консултация за кварцов пясък за пясъкоструене / бластиране/ може да се свържете с нас!

Всеки клиент получава индивидуално ценово предложение и отстъпка от основната ценова листа, според закупеното количество!

Поръчай или направи запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Задайте своите въпроси към нас чрез електронна поща или по телефон.

При необходимост от мостри на кварцов пясък за пясъкоструене, заповядайте в нашия склад, за да Ви ги предоставим.

Адрес: гр. София, ул. Кaпитан Любен Кондаков 5, въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще ни откриете без проблем.

Телефон за връзка с нас – 0879 178 469

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега