Калциев хлорид – Размразител – Айсмелт – препарат за разтопяване на сняг и лед. Използвайки качествени препарати за зимно снегопочистване си гарантирате опазването на бетоновите повърхности, плочките  и зелените площи.

Употреби на Сместа Калциев хлорид

  • Разтопяване на сняг и ледкалциев хлорид размразител разтопяване на сняг и лед до -35 °C /минус тридесет и пет градуса по Целзий/ без вредно въздействие
  • Химическа промишленост
  • Горивна индустрия
  • Противопрахова обработка
  • Размразяващ агент
  • Индустриално и битово сушене
  • Опазване на околната среда
  • Водна обработка

Препаратът Калциев хлорид не оказва вредно въздействие на бетоновите повърхности, плочките, зелените площи, хората и животните. Изключително безвреден продукт за разтопяване на сняг и лед, не е токсичен. Бързо и дълготрайно размразяване на снега и леда  при обилен снеговалеж. Не позволява повторно заледяване, размразител, който дълготрайно премахва снега и леда.

Подходящ за ефективно снегопочистване на междублокови пространства, алеи, паркинги, складови площи, пътища и други. Подходящ за използване както в твърда форма, така и като течен разтвор за по-голяма икономичност. При покупка на по-големи количества предлагаме допълнителни отстъпки от основната ценова листа на калциев хлорид.

Може да заявите доставка в цяла България на преференциални цени. Цените на калциев хлорид – размразител  за разтопяване на сняг и лед за пътища, междублокови пространста, паркинги, хотели, училища и други са съобразени със закупеното количество.

ВВС Холдинг предлага допълнителни отстъпки от основните ценови листи за всеки клиент – като се изготвят индивидуални ценови предложения, според нуждите на клиентите.

Моля, при проявен интерес от Ваша страна или нужда от консултация за калциев хлорид – размразител и цени да се свържете с нас!

Поръчай или направи запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Може да закупите калциев хлорид – размразител за разтопяване на сняг и лед от нашия склад. Локацията на складовата база е в гр. София, ул. Капитан Любен Кондаков 5. Въведете в Google Карти – ВВС Холдинг и ще намерите склада без проблем.

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 до 17 часа

Събота – 9:00 до 14:00 часа

Неделя: С предварителна уговорка.

Телефон за поръчка – 0879 178 469
E-mail за поръчка – office@vvs-quartzsand.com

Call Now ButtonОбадете се сега