fbpx

Пясък с различни размери и декоративни камъни за всяка градина

ВВС ХОЛДИНГ е дружество, което се занимава с внос и продажба на едро и дребно на:

  • кварцов пясък –  опакован в биг бег опаковки,  чували по 25 кг. и насипно
  • микронизиран кварцов пясък /кварцово брашно/ – опаковано в чували по 20 кг.
  • речен пясък –  опакован в биг бег опаковки,  чували по 25 кг. и насипно;
  • декоративни камъни с различни размери и цветове за градини, хотели, паркове и други – опаковани в биг бег опаковки или чували по 25 кг;
  • таблетирана сол – опакована в чували по 20 кг;
  • препарати за зимно снегопочистване – морска сол за пътища, магнезиев хлорид – люспи и гранули, калциев хлорид, Айсмелт – опаковани в чували по 22,7 кг и/или по 25 кг и биг бег опаковки;

Предлагаме доставка до обекта на клиента на преференциални цени до всяка точка на България и Европейския съюз. Работим с широка гама от транспортни фирми и спедиторски компании, които имат на разположение бусове, бордови камиони, камиони с кран и други. Разполагаме с надеждна информация за всеки един товар и точното му местонахождение, която предоставяме на клиентите си своевременно.

Основната цел на целия екип на фирмата е бързо и качествено обслужване. Своевременни доставки на висококачествени материали, с цел удовлетворяване на индивидуалните нужди на всеки клиент.

В склада на фирмата може да получите мостра на желания от Вас материал, както и компетентно техническо мнение и препоръки.

пясъкМоля, при проявен интерес от Вашата страна или нужда от консултация за стоки и цени да се свържете с нас!

Всеки клиент получава индивидуално ценово предложение и отстъпка от основната ценова листа, според закупеното количество!

ВВС Холдинг – пясък и декоративни камъни – КОНТАКТИ

ВВС Холдинг в Google My Business