Декоративни камъни за градина

декоративни камъни за градинаРазлични размери и цветове

Налични на склад

Предлаганият от нас декоративен камък за градина е подходящ за алеи, междублокови пространства, градинки, паркове, езера и други. Материалът е изключително подходящ за разкрасяване на Вашето дворно пространство, за дома, за градината, за заведението или офиса. Декоративен камък за градина, който е на достъпна цена и в различна опаковка.

Декоративни камъни за градина

Овални камъни

Мрамор, базалт, гранит или натурален камък са част от добрите идеи за създаване на уютно място за Вас и Вашите гости. Изберете правилното дизайнерско решение и без много усилия ще изградите уникална и стилна обстановка.

Предлагаме допълнителни отстъпки за декоративни камъни за градина според количеството.

Декоративен камък за градина – мозайка

Мраморна мозайка

Опаковка – 25 кг чувал или биг бег опаковка

Произход – България, Гърция, Турция и Италия

Градински камъни с различни размери и цветове. Декоративни камъни подходящи за градини, хотели, офиси, жилища, обществени сгради, паркове, битови и индустриални подове, паркинги и други.

ВВС ХОЛДИНГ предлага за своите клиенти широка гама от декоративен камък – /мрамор, базалт, мозайка/ обработени с различни методи (овални, полирани, натурални). Също така колони и скални късове – голямо разнообразие на размери и цветове. Подходящи както за открити пространства, така и за дизайнерски решения в дом, градина, заведение или офис.

Направете поръчка или ни изпратете запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме различни отстъпки за материала в зависимост от закупеното количество и пакетаж. При интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, за да изготвим индивидуално ценово предложение за Вас.

Складова база –  Може да закупите декоративни камъни за градина, дом, заведение, офис и други от нашия склад. За контакти и адрес посетете следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента на преференциални цени в зависимост от закупеното количество

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега