Снежно бял овален мрамор  – високо качество
Произход: Гърция

Цени от 13,00 лв до 18,90 лв с ДДС за 1 бр чувал 25 кг. в зависимост от количеството. Биг бег опаковка от 450 лв/тон без ДДС.
Попитайте за Вашата отстъпка.

Снежно бял овален камък

Снежно бял мрамор

Кръгъл мрамор – снежно бял

Снежно бял овален мрамор

Снежно бял овален мрамор, който се използва за декорация на градини, за озеленяване, за вътрешни дворове, на закрито. Също така е подходящ и за покривите на сградите. Произведено от суровина „Снежно Бял Мрамор“.

Вид материал – Снежно бял мрамор – овален

Предлагани размер – 0 – 1 см, 1 – 2 см, 2 -4 см, 4 – 8 см, 8 – 13 см и 13 – 25 см

Опаковка – биг бег опаковка или 25 кг. чувал

Произход – Гърция

Мрамор за декорация

Снежно бял овален мрамор

Постоянни складови наличности

Разходна норма на бял овален камък – бял мрамор за 1 м2:

  •  0 -1 см – 25 кг. за 1 м2
  • 1 -2 см – 50 кг. за 1 м2
  • 2 -4 см – 85 кг. за 1 м2
  • 4 -8  см – 120 кг. за 1 м2
  • 8 – 13 см – 155 кг. за 1м2

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме допълнителни отстъпки за камъка при закупуване на по-големи количества. Ценообразуването зависи и от вида на опаковката на материала. При интерес от Вашата страна, моля да ни изпратите запитване, за да изготвим  индивидуално ценово предложение.

Опаковка 25 кг чувал

Биг бег опаковка

Налични в склад

Снежно бял мрамор – купете от склада ни или поръчайте с доставка

Складова база –  Може да закупите снежно бял овален камък от склада ни. Контакти и адрес на склада може да намерите на следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента за малки и за големи количества в цяла България. Нашите клиенти могат да се възползват от преференциални цени за транспортни услуги.

снежно бял овален мраморСнежно белите жилки, го правят изключително красив и подходящ за декорация на дома и градината. Снежно белият овален мрамор се използва за декорация на пода, при изграждане на декоративни стени, елементи, колони, плотове, мозайки и первази.
ВВС Холдинг предлага снежно бял овален мрамор – камък в различни размери. По- малките фракции на мраморите се използват и с епоксидна смола, за изработката на така наречените мраморни килими.

Нашите клиенти използват снежно бял овален мрамор, за да декорират своите градини – за пътеки, бордюри, за декориране и покриване на почвата около декоративни насаждение, цветя. Използват се също за декориране на малки езерца в градината и за покриване на дъното на аквариуми.

ВВС Холдинг в Google My Business

Други декоративни камъни за градина

Бяла и цветна мозайка – мраморна

Call Now ButtonОбадете се сега
Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +