Сий даймънд овален камък, бял камък – бял мрамор с високо качество
Произход: Гърция

Чували по 25 кг – 15,00 лв за 1 чувал. Биг бег опаковка – 400 лв/ тон без ДДС

Сий даймънд овален камък – мрамор

Сий даймънд овален мрамор

Мрамор – овал

Сий даймънд овален камък

Сий даймънд овален камък – бял мрамор се използва за декоративни цели –  в градини, за озеленяване, за вътрешни дворове, на закрито. Също така и за покривите на сградите. Произведено от суровина „Сив Мрамор“.

Вид материал – Бял мрамор – овален

Предлагани размер – 1 – 2 см, 3 -5 см, 6 – 10 см

Опаковка – биг бег опаковка или 25 кг. чувал

Произход – Гърция

Разходна норма на сий даймънд овален камък – бял мрамор за 1 м2:

  •  1 -2 см – 50 кг. за 1 м2
  • 3 -5 см – 90 кг. за 1 м2
  • 6 -10  см – 130 кг. за 1 м2

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме различни отстъпки за материала в зависимост от закупеното количество и пакетаж. При интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, за да изготвим индивидуално ценово предложение за Вас.

Сий даймънд мрамор – закупуване от склад или поръчка с доставка

Складова база –  Може да закупите сий даймънд овален камък от нашия склад. За контакти и адрес посетете следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента на преференциални цени в зависимост от закупеното количество

Моля при проявен интерес или въпроси за мраморните фракции, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или e-mail

При нагряване на варовика в земните недра се образува мрамор. Мраморът може да има различен цвят – от снежно бял, през бял до антрацитно черен. Жилките в белия камък /бял мрамор/ го правят особено красив. Именно поради тази причина е изключително подходящ и предпочитан за декорация на дома. Овалният камък / бял овален камък / намира приложение при декорациите на пода, декоративни стени, елементи, колони, плотове, мозайки, первази и в градината.
ВВС Холдинг предлага бял овален камък – мрамор, бял чипс /мозайка/ и мраморен прах в различни размери. Мраморите се използват и с епоксидна смола, за направата на красиви декоративни мраморни килими.

Нашите клиенти използват бял овален камък, за да декорират своите градини – за пътеки, бордюри, за декориране и покриване на почвата около декоративни насаждение, цветя. Използват се също за декориране на малки езерца в градината и за покриване на дъното на аквариуми.

ВВС Холдинг в Google My Business

Овални камъни за декорация на градина

Мраморна мозайка

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега