Сий даймънд мозайка – мраморна мозайка

Произход – Гърция

Сий даймънд мозайка

Мраморна мозайка

25 кг чувал

Сий даймънд мозайка – мраморна мозайка

Материалът е подходящ за строителни смеси, декорация на градини, дворове, за озеленяване, за вътрешни дворове и аквариуми. Може да я използвате за тераси, подове, саморазливни подове , басейни, балкони, аквариуми и други. Произведено от суровина „Мрамор“.
Вид материал – Мрамор

Биг бег опаковка

Предлагани размери – 3-5 см

Опаковка – биг бег опаковка или 25 кг. чувал
Произход – Гърция

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме допълнителни отстъпки при закупуване на по-големи количества мраморна мозайка. Ценообразуването зависи и от вида на опаковката на материала. При интерес от Вашата страна, моля да ни изпратите запитване, за да изготвим  индивидуално ценово предложение.

Постоянни складови наличности

Складова база –  Може да закупите различни цветове мозайки от склада ни. Контакти и адрес на склада може да намерите на следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента за малки и за големи количества в цяла България. Нашите клиенти могат да се възползват от преференциални цени за транспортни услуги.

Бяла и цветна мозайка – мраморна

мозайкаМозайка, която е подходяща за строителни смеси, декорация на градини и дворове. Използва се за озеленяване и за вътрешни дворове. Материалът намира приложение при изграждане на тераси, подове, саморазливни подове , басейни, балкони, аквариуми и други.
Може да получите мостра от нашия склад, както и актуална цена според заявеното количество.

Мозайка, която е един от най-предпочитаните материали, заради ниската си цена и високото качество на естествения камък. Метеорологичните промени не оказват вредно въздействие върху материала.

При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите.

Овални камъни за градина

мозайкаВВС Холдинг предлага материали подходящ за декориране и изграждане на градински лехи и алеи. Също така за стълбища и стълбищни площадки, тераси, мокри помещения. Нашите клиенти ги използват за своите балкони, басейни, аквариуми, саморазливни подове, мазилки и други.

Ценова политика на ВВС Холдинг : Може да закупите мозайка и овални градински камъни с различни отстъпки. Според закупеното количество предлагаме различни отстъпки. При интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, за да изготвим индивидуално ценово предложение за Вас.

Складова база – Може да закупите мозайка и овални камъни за градина с различни размери от нашия склад. За контакти и адрес посетете следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента на преференциални цени в зависимост от закупеното количество

ВВС Холдинг в Google My Business

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега