Сив гранит – гранит овален
Произход – Гърция и/или Турция

25 кг чувал
Биг бег опаковка

Цени в чували по 25 кг:

  • до 4 чувала – 24,30 лв с ДДС за 1 чувал
  • от 5 до 20 чувала – 22,60 лв с ДДС за 1 чувал
  • от 21 чувала – 20,70 с ДДС за 1 чувал

Цени за биг бег опаковка – 650 лв / тон без ДДС

Сив гранит

Сив гранит овален

Предлаганите от нас овални камъни се използва за декорация на градини, за озеленяване, за вътрешни дворове, на закрито. Произведено от суровина „Гранит“.

Вид материал – Сив гранит овален

Опаковка – биг бег опаковка, габион или 25 кг. чувал

Произход – Гърция и/или Турция

Гранит овален – размер 8-13 см

25 кг чувал

Биг бег опаковка

Предлагани размер:

  • 2 – 4 см – в наличност
  • 4 – 6 см – в наличност
  • 8 – 13 см – по заявка

Разходна норма на сив овален камък – гранит за 1 м2:

  • 2 – 4 см – 85 кг. за 1 м2
  • 4 – 8  см – 120 кг. за 1 м2
  • 8 – 13 см – 155 кг. за 1м2

Налични на склад

Ценова политика на ВВС Холдинг : Може да поръчате сив гранит овален с доставка до вас с допълнителна отстъпка. Предлагаме съхраняване на Вашата стока с нашия склад при заявка на по-големи количества. Нашите клиенти се възползват от преференциални цени за транспортни услуги на територията на цялата страна. При интерес от Вашата страна, моля да ни изпратите запитване, за да изготвим  индивидуално ценово предложение.

Сив гранит овален – по заявка

Складова база –  Контакти и адрес на склада може да намерите на следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента за малки и за големи количества в цяла България. Нашите клиенти могат да се възползват от преференциални цени за транспортни услуги.

ВВС Холдинг в Google My Business

сив гранит оваленВВС Холдинг предлага високо качествени материали внос от Гърция, Турция и Италия. Нашите камъни не са податливи на метеорологични промени. Предлагаме различни размери и модели камъни в различни опаковки – 25 кг. чувал. биг бег опаковка или габион.

Сивият гранит може да използвате за да декорирате красиво Вашата градина, заведение, дом, алея, пътека, езеро, аквариум и други.

Най- разпространената магмена скала в природата е гранита. Гранитът съдържа кварц, ортоклаз, биотит и други минерали. Той е с високо съдържание на кварц. Като материал е с ниско водопоглъщане, Също така е и висока устойчивост на студ.  Заради тези качества е изключително предпочитан за вътрешно и външно обзавеждане.

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега