Каменни стъпки за градина от планината Пангео. Подходящи за декорация на дом, градина, аквариум и други. Аранжирайте нестандартни градинското пространство.

ВВС Холдинг предлага на своите клиенти уникални по размери и цвят антични стъпки за градина.

Заповядайте в нашия склад и изберете точния модел, който Ви трябва.

Специализиран Магазин на Дребно
Складова База на Едро
Отстъпки за количества

Каменни стъпки за градина

Произход – планината Пангео, Гърция
Диаметър – 30 – 35 см

Стъпки за аранжиране на:

  • дом
  • градина
  • цветни лехи

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме различни отстъпки за всички видове камъни в зависимост от закупеното количество и пакетаж. При интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, за да изготвим индивидуално ценово предложение за Вас.

Складова база –  Може да закупите каменни стъпки за градина, скални късове, овални камъни, полирани камъни и мозайки от нашия склад. За контакти и адрес посетете следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента на преференциални цени в зависимост от закупеното количество. Възможност за транспорт с бус, камион с падащ борд, камион с кран, бордови камион и други.

Направете поръчка или ни изпратете запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Градински камъни за декорация на градина, дом, заведение, офис, аквариум и други. Изградете красиви алеи в своя дом лесно и на достъпна цена. Направете уютна обстановка за Вас и Вашите гости.

Градински камъни налични на склад с възможност за доставка до клиента. Предлагаме отстъпки според заявените количества.

ВВС Холдинг предлага широка гама от декоративни камъни за своите клиенти. Камъните са с различни размер и цветове, обработени с различни методи – овални, полирани и натурални. Предлагаме висококачествени материали, които не се влияят от метеорологичните промени и не загубват своята красота във времето.

При проявен интерес от Ваша страна или въпроси не се колебайте да ни потърсите.

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега