Каменни стъпки за градина от планината Пангео. Подходящи за декорация на дом, градина, аквариум и други. Аранжирайте нестандартни градинското пространство.

ВВС Холдинг предлага на своите клиенти уникални по размери и цвят антични стъпки за градина.

Заповядайте в нашия склад и изберете точния модел, който Ви трябва.

Специализиран Магазин на Дребно
Складова База на Едро
Отстъпки за количества

Каменни стъпки за градина

Произход – планината Пангео, Гърция
Диаметър – 30 – 35 см

Стъпки за аранжиране на:

  • дом
  • градина
  • цветни лехи

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме различни отстъпки за всички видове камъни в зависимост от закупеното количество и пакетаж. При интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите, за да изготвим индивидуално ценово предложение за Вас.

Складова база –  Може да закупите каменни стъпки за градина, скални късове, овални камъни, полирани камъни и мозайки от нашия склад. За контакти и адрес посетете следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента на преференциални цени в зависимост от закупеното количество. Възможност за транспорт с бус, камион с падащ борд, камион с кран, бордови камион и други.

Направете поръчка или ни изпратете запитване

ВВС Холдинг в Google My Business

Градински камъни за декорация на градина, дом, заведение, офис, аквариум и други. Изградете красиви алеи в своя дом лесно и на достъпна цена. Направете уютна обстановка за Вас и Вашите гости.

Градински камъни налични на склад с възможност за доставка до клиента. Предлагаме отстъпки според заявените количества.

ВВС Холдинг предлага широка гама от декоративни камъни за своите клиенти. Камъните са с различни размер и цветове, обработени с различни методи – овални, полирани и натурални. Предлагаме висококачествени материали, които не се влияят от метеорологичните промени и не загубват своята красота във времето.

При проявен интерес от Ваша страна или въпроси не се колебайте да ни потърсите.

Call Now ButtonОбадете се сега
Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +