Дъга овален камък – високо качество
Произход – Гърция и/или Турция

Специализиран Магазин на Дребно
Складова База на Едро
Отстъпки за количества

Камък Тип Дъга

Камък Дъга

Овални камъни дъга

Дъга овален камък

Камъкът се използва за декоративни цели. С него може да декорирате Вашата градини, вътрешен двор, за закрити площи, алеи, пътеки и други. Камъкът може да бъде положен и за декорация на покрив на сграда. Произведено от суровина „Натурален Камък“.

Вид материал – Дъга вулканичен камък

Предлагани размер – 1- 2 см, 2 – 4 см, 4 – 6 см, 6 – 8 см, 8 -12 см

Опаковка – биг бег опаковка, габион или 25 кг. чувал

Произход – Гърция и/или Турция

Натурален камък

Камък тип Дъга – овален

Постоянни складови наличности

Разходна норма за 1 м2:

  • 4-6 см – 85 кг. за 1 м2
  • 6 -8  см – 120 кг. за 1 м2
  • 8 – 12 см – 155 кг. за 1м2

Ценова политика на ВВС Холдинг : Може да закупите дъга овален камък с допълнителна отстъпка от нашия склад, според заявеното количество и опаковка. Нашите клиенти се възползват от преференциални цени за транспортни услуги на територията на цялата страна. При интерес от Вашата страна, моля да ни изпратите запитване, за да изготвим  индивидуално ценово предложение.

Опаковка – 25 кг чувал

Биг бег опаковка

Опаковка – габион

Дъга овален камък – вземете от склада или поръчайте с доставка

Складова база –  Може да закупите всички модели камъни от склада ни. Контакти и адрес на склада може да намерите на следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента за малки и за големи количества в цяла България. Нашите клиенти могат да се възползват от преференциални цени за транспортни услуги.

дъга овален камъкПредлаганите от нас камъни се използват за декорация на градини, алеи, пътеки, шадравани ,аквариуми и други. Различните размери и модели позволяват изграждане на красиви и уникални декорации. Заповядайте в нашия склад, за да изберете най-подходящия модел за Вас.

Материалът, който предлагаме е високо качествен и не се влияе от метереологичните промени на времето.

ВВС Холдинг в Google My Business

Call Now ButtonОбадете се сега
Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +