Бяла или снежно бяла мозайка – бял или снежно бял мраморен чипс
Произход – Гърция

Бяла мозайка
Снежно бяла мозайка

Размер 1,8-2,5 мм

Размер 2,5-4 мм

Бяла или снежно бяла мозайка – бял или снежно бял мраморен чипс

Материалът е подходящ за строителни смеси, декорация на градини, дворове, за озеленяване, за вътрешни дворове. Може да я използвате за тераси, подове, саморазливни подове  , басейни, балкони, аквариуми и други. Произведено от суровина „Бял Мрамор“ или „Снежно бял мрамор“.
Вид материал – Бял мрамор или Снежно бял мрамор

Бяла мозайка 4-6 мм

Размер 6-10 мм

Бяла мозайка 10-16 мм

Предлагани размери бял мраморен чипс– 1,8-2,5 мм, 2,5-4 мм, 4-6 мм, 6-10 мм, 10-16 мм, 16-30 мм

Промоция за бяла мозайка 6-10 мм – Стара цена 6,78 лв с ДДС
Нова цена – 5,00 лв с ДДС

Предлагани размери снежно бял мраморен чипс – 4-8 мм, 8-20 мм, 14-30 мм
Опаковка – биг бег опаковка или 25 кг. чувал
Произход – Гърция

Ценова политика на ВВС Холдинг : Предлагаме допълнителни отстъпки при покупка на по-големи количества бяла мозайка. Ценообразуването зависи и от вида на опаковката на материала. При интерес от Вашата страна, моля да ни изпратите запитване, за да изготвим  индивидуално ценово предложение.

Бял мраморен чипс 16-30 мм

Налични на склад

25 кг чувал или биг бег опаковка

Складова база –  Може да закупите бял мраморен чипс от склада ни. Контакти и адрес на склада може да намерите на следната страница – АДРЕС

Доставка – Организираме доставка до адрес на клиента за малки и за големи количества в цяла България. Нашите клиенти могат да се възползват от преференциални цени за транспортни услуги.

бяла мозайка бял мраморен чипсВисококачествен материал, който е без червени отенъци. Бяла мозайка подходяща за строителство и декорация. Различни размери бял мраморен чипс. Може да получите мостра от нашия склад, както и актуална цена според заявеното количество.

Мозайката е един от най-предпочитаните материали, заради ниската си цена и високото качество на естествения камък. Метеорологичните промени не оказват вредно въздействие върху стоката.

При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите.

ВВС Холдинг в Google My Business

Овални градински камъни

Доставка за гр. София. Цена на доставка при поръчка до 9 чувала - 50 лв без ДДС, от 10 до 19 чувала - 55 лв без ДДС.Направете поръчка по телефона
+ +
Call Now ButtonОбадете се сега